Gai dohh!

Kenak rasa mcam gai jak 2-3 ari tok....semua mcm sik kenak...mauk kenak nombor ekor tapi kmk sik main no ekor (cousin aku ada bukak kedai no ekor.. kaya ehh..ya nang sik ingat tuhanlah walaupun aku pernah lepak di sia..lepak jak bukan main ekor) ari tok tek bukan main semangat update bloq..benda baru biasalah nak..kelak2 ada nak kah sekali sebulan update bloq musibat (Musibat-ayat secretary kmk org mun nganok org hahah) tok...best juak maca bloq2 orang sebenarnya..ada yang berunsur nasihat, berundur kebajikan, berunsur seks( ya banyak koh...sikda kmk pernah baca dohhh) tapi aku molah bloq tok pakei merinduk ati ..pakei muang masa di opis or malam2 yang sunyik kak nangga cerita Malam Keliwon...

Cerita tentang antu indon (bila nyebut Malam keliwon tek nak) aku paling minat cerita antu indon dari jaman aku Di itm dolok...jaman ya sanggup seludup TV and VCD (jaman ya kohhh jaman Video pun ada juak ) banyak lah juak dah ditangga...paling best cerita Malam satu Suro ..suzanna nama pelakon ya ( nya dah ningal last year bulan March kah apa...terdetik dalam ati ku..adakah nya akan jadi Sundel Bulong juak memandangkan nya banyak gilak belakon cerita ya tek nak)...setiap kali ujung cerita ya mesti Suzanna a.k.a Sundel Bulong akan merik nasihat ..paling best nya pernah madah macam tok

"Jadilah seorang insan yang berguna kepada nusa dan bangsa" dohh antu merik nasihat..mun I di tempat macam ya...mesti dah bertabun lari tek....ya baruk dueyyy

0 comments: