Nuan Berubah-kes nyentap


Ari tok ajak tek berapa kes terhadap diriku ini terjadi...nengar dak gossip girl bergossip di opis dah sekian....daknya ya nak alah2 mun ada post vacancy bukak di Murai.com mauk ku introduce dak opis kmk org kerja sia...kadang-kadang nak kan bagus mun kita just chill out relax...jangan gago hal org..abis kol 5 pulai kita...tok sik mun nak bergossip bukan main lagik...lainlah mun muka daknya mcm pelakon Gossip Girl sik apa tok...yang adoooo (minjam ayat Azwan Ali). (Mun Jak dak Gossip Girl rupa macam tok di opis ohh lalu jujuh air liur)

Back to kes sentap tek...tengah2 jari jemari ku membuat ayat2 cinta di meja L shape ku sambil main FB (dohh pecah rahsia) tertiba seorang kawan ku madah aku dah berubah sik mcm dolok masa mula2 berkawan(teringat time trabeling di Sarikei g club iban..officemate ku berlagu "Nuan Berubah" ) to be fair..mungkin kita berubah bukan apa ,kita kan kawan sikkan nak berkepit jak 24 jam..lainlan mun makei odorono..ya baruk carik nak dapat tahan 24 jam tapi Dr Kulit madah nak jangan makei nak ada unsur alcohol cos' nya dapat molah ketiak kita itam...ya sik pasti sbb kulit I tang o.k jak..mungkin makei Dove kali cehh...sigek lagik Dr Dominic madah..jangan makei poda medicated makei poda nembiak nak ada unsur cornstarch..sbb nya mild (panjang juak iklan tok...mesti siaran permisa indon tok)..awok ehh kes sentap tek nak...mungkin diriku dah berubah tapi nielah nak molah kadang2 ujung minggu mcm hal jak....so sorrylah tapi nang rasa pelik lah mun deal ngan org emo tok..molah nyawa sik nyaman jak...dah..next story lok...

0 comments: