RB-Rasa Best a.k.a SMK -Sik Mauk Kalah

Rasa best...banyak bena org rasa macam ya di opis tok..bukan di opis ajak dimana-mana pun ada, setiap kali bercerita tang nya jak best..dari cerita kereta sampei cerita nak bodo2 pun sik mauk kalah..contoh cerita bodo is mcm cerita tentang mcm nie nak ngerat kerabu mangga alus lagik, pusuk siney murah lagik...Sin Nam Fatt or Wann Fatt kedai nie murah lagik...nak bodo2 ehh
(Sin Nam Fatt tok boleh di agak di India Street)

...aku nang sikpat tahan ngan org macam tok tapi selalunya aku senyum jak or aku up up lagik daknya kelak daknya rasa best..tapi selalunya akan ku Up Up On The Way dak nya..lepas daknya rasa best nak aku pow ku mintak cia makan (makan free ooi siapa sik mauk)..tapi kadang2 aku nang rasa nak Mukak (ko pikir baby jak mukak(muntah baby)..aku pun mukak mun nengar org RB tok). Adalah sorang di opis tok kmk org ngelar nya Kak RB (aku yang merik nama ya..biasalah kelakar berkod nak kelak org sik tauk) nya nang rasa bestt jak memanjang ..semua ttg nya best ayat peberet nya "kamek best lagik!"..mun kita kelakar mesti nya ajak best...aku nang super anggol daknya ..selalunya mun daknya kelakar ngan aku eksen aku molah busy2 nak jumpa siapakah pegi jamban kah...yang penting aku sik mukak nengar nya. Lepas ya komplen aduhhh abis org di komplen ..tang nya ajak best kohhhh ...tapi akan tetapi aku tetap sabar dan pashrah (ala2 cerita Erra Fazira lamak dolok..bukan realiti show nya ya.Gu Gu Ga Ga Erra entah apa2 cerita ya..tapi Erra dah gemuk dalam ya ohh...) (Pasrah-mcm ya perasaan ku masa berdepan ngan RB)

aku pun sik tauk macam nie nak deal ngan org RB tok..antara banyak2 org di opis aku .aku rasa aku paling sik kisah or gago nak nganok daknya .sbb aku nang sik kisah ngan daknya aku anggol kedirik bah and yang paling penting sbb aku tauk aku kacak bah...ishh ya ujung nya!

4 comments:

oon said...

benar kata dirik, best berkwn ngan urg RB, saya pun slalu jak up up sidak. last2 dpt kenak chia. best hoh.

anyway i like your writings. alu senyum sorang maca part sin nam fatt segala. keep it up!

Mr Duey said...

Oon..aduhh celebrity ehh maca blog kmk yang hina dina tok patik mintak ampun mun ada salah silap..ya di practice kmk org 2-3 ari tok Oon apa tek dak perhimpunan raja-raja..berpanas jak usherette daknya...nasib makei Hazeline snow beli kat Sin Nam Fatt mun sik nang belaur lah muka..

Asphyxia said...

Mun gik RB siney2 kita akan ada nemu koh Duey. Ya bok part SMK ngan RB...lom gik part penauk sidaknya. Yobi...rasa nak ngentak palak ke dindin munnya madah toknya tauk ya nya tauk...tapi nok dikakar ya semua sik tentu pasal, sik betol. Sik melayan susah nak melayan, bak kata kau, rasa nak mukak. Muakakakaka....

Mr Duey said...

ngek..ko perasan sik nembiak geng kita ada sorang macam ya...hint: aku tang rapat jak ngan tapi aku nang anggol tahan dewa 19 ku ngan nya tapi nie nak molah dah nya kawan kita..kenak aku mesti pasrah dalam persahabatan ohhh!....hahahah