Nak Promo lok (nulong kawan bah)

Hi everyone pa kabar tek? aku tok nulong kawan ku jak ..nya nak berjajak bah..kita tok nulong dak kawan2 berjual nak..tapi walaupun kita tok nulong urang kita pun mesti percayak juak benda yang kita tulong nak...jangan jadi mcm sesetengah artis madah makei certain product tapi maka makei benda lain..ya nama kipriho (hipokrit) tapi mun aku mun ditapuk ngan duit mauk juak aku jadi kiproho duli ku...kenak aku nak nulong kawan tok coz nyalah menintroduce aku ngan dunia blog tok...mun dolok apa maksud blog pun aku sik tauk ...blok konkrit/sarong penapasan blok tauklah aku dolok...but now look at me(Kembang terus sayap Victoria Secretku)...berblog ..walaupun semengat aku dah makin pudar nak berblog lagik..(yalah tek... dah ku sangka!)

Promo tok tentang kawan ku yang akan mukak kedai jual Crocs di Boulevard from 21st August to 31st August...dekat ground floor..ehhh aku promoto tok sigek benda pun sikda papa oleh tapi sebab aku suka brand tok and sbb nya kawan tek nak jadi aku promote juak lah.

Walaupun aku rasa sikda orang yang maca blog aku...tapi condifent (confident) ajaklah nak...mun sikda orang maca pun aku pun jak maca ...bangga ku ngan ku pun (tiba-tiba jak rasa bangga ngan dirik pun walaupun posa ganti aku last year belum madak aku nganti ..matilah aku...aku pecah posa last year sebab aku demam yang teruk sampei kenak jeksen ..pa tek tersalah makan murtabak meli dekat semarak sia lalu food poisioning sampei perek nyawa terus demam ..ooi 2 ari aku MC time ya....(aku masih ingat ko si penjual murtabak! ingat ko! ku step ku mun aku nemu ko berjajak agik taun tok)My Crocs Disney ..aku makei tok mun aku feelin2 cute (jizzbit ya my anak buah merik ..thanks babe!)

As usual aku akan melelat sampei ke serian mun kelakar...so this is the event poster and information...hope to see you guys over there and I absolutely will be there with my cute crocs...dueyy



My Crocs!..Crocs Baya, tough sebenarnya rupa kasut tok mun di cabut jizzbit nya...

Why Crocs?

CROCS are...
1.) Really soft, super comfortable, molds to your feet
2.) Barely there, weighing only 6 ounces
3.) Vented so air passes through, keeping feet cool
4.) Non-marking slip-resistant soles*
5.) Bacteria and odor resistant
6.) Ultra-hip Italian styling
7.) Port holes allow water and sand to pass through
8.) Can be sterilized in water and bleach
9.) Easy maintenance, just wipe clean
10.) Orthotic molded foot bed for ultimate comfort and support

SO JUMPA SINUN O.K!



4 comments:

Siti Athirah @ Trex said...

boulevard kuch nak?? hehe sayang nye kmk kat meeree.. crocs ya ada diskon sik??

Asphyxia said...

So, isok la stat berjual tok Duey? Ko nulong berjual juak sik kelak? Patku ngepow kau mintak diskaun nok sik kalak didengar urang...ekekekeke.....

Mr Duey said...

siti...awok Boulevard Kuching...murah dari pasar , kwn kmk beli direct dari kilang bah..sayang kitak kat miri mun di kch dpt juak merik special price tek nak...

Ashphyia...susah da jak nyebut nama kau..aku nungah kau ngek jak..datang lah meli ko nang patur meli sbb kasut tok dapat nampung berat badan kau...opps I did it again! hahahah

Asphyxia said...

Ngek, aku lom masok tahap over the weight gik ah...nak nuju ke siya tapi lom gik ah. Harusss kasut ya dapat nampung berat badan aku. Blom gik aku tok mencapey 16 tan koh.