Ratu Dunia/Klib Kelebar-Jangan ngejudge orang

Aduhh nang best mun ngingat time di ITM dolok...masa di ITM dolok aku nang boleh kira manchal olahah juak lah..dahlah kawan-kawan best sik macam kinek tok kawan mcm nak mampus..mun salah sikit emo macam kawan ku sorang (baruk kenal) ya baruk aku sik jawap sms nya lalu berpost-post indah dalam fasbuk madah aku tok kawan masa senang jak..(dohh ehh aku nak madah apa reta or benda aku ada pernah ngambik kesempatan ngan kau? ada aku makei duit kau?ada aku makan benda kau? sukati ku pun lah nak molah apa pun..kau ya nang emo! cerita tok ada kaitan dgn sentap post previous aku) o.k tenang.. (terus mengambil aura Rozita Che wan yang sentiasa manis) back to cerita Ratu Dunia tok..adalah seorang nembiak tok dolok time ITM nang alim siot, 5 waktu arum bulak (bukan bulak) pergi suro mun aku nak pegi suro bohhh jak kadang2 jumaat pun stay jak dalam bilit sambil nengar lagu Vengaboys ( jaman ya koh ..jaman dak Khatulistiwa & Jupiter koh) .Aku ada kawan sorang nang besfren lah kmk duak..selalu ngelayo kirik kanan ngagak kawan2 di bilik lain sambil2 ya nyarik org oper makanan bah kira-kira YB melawat kawasan lah kmk duak..dahlah mun nak melawat kawasan sik kira time panas or ujan sanggup diredah nya ..tengah2 kmk duak syok melawat hampir seluruh blok 3 nak tertiba kmk duak pergi lah bilik nembiak tok (nak alim tadik ehh) waktu ya tek nak nya kak kelai ngan roomate nya ttg makei Softlan nya tanpa kebernaran sampei abis(nang kaya makei softlan indah ehh tang aku makei sabun fab jak ,mun aku nemu softlan juak time ya nang ke sembat sampei abis juak lah)
(Softlan-Punca pergaduhan)

Bertengkar lah nya duak tek, bertengkar dalam unsur keislaman lalu jak kecikkk jak sora mun aku tek, lalu ngentak meja sambil molah aksi WWF duli ku..kmk duak tek nang sik paham bahasa bah tetap juak ngabas nya tek siap molah aksi2 manjak depan pintu merik salam nanyak kabar lepas ya terus nge on nanyak ada sik Mi President(pemes time ya koh) pakei mek duak makan
(Mee Indo Mee-ku carik gambar Mi President sikda lagik..kali dah kenak haram Mi ya kali -kemungkinan banyak gilak Asik Borik pandei jak aku assume )

Nyemput lah nya kmk duak masuk dlm bilit tek , nielah aku tauk org tengah panas tanyak lah aku mcm biasa ttg assignment nya ttg kehidupan sosial nya (aku kan concern ngan org bakal YB katakan ...dohhh dueyyy) tertiba nya madah nya nak ngambik air sembahyang sbb nya manas..aku tetak ku ajak (time ya lalu org ngebang di masjid) lepas ya tek nak ya datang moha ngan kawan nya ..kmk duak pun kenak tempias juak lalu nya nanyak kmk duak "kitak duak tok sik pandei sembahyang lagik kah?"...lepas ya terus nya molah statement berani mati "Nampaknya kitak org memilih jalan neraka daripada jalan syurga" statement ya umpama statement Liena Hangat dalam Majalah Lurah Dendam (Majalah nak mala jak ngambik gambar sexy pose sampei nampak lurah2)-Majalah Mangga "Liena hangat-Tidak Mahu Seksi Lagi" tapi gambar tek pose nonggeng tepi swimming pool...lalu diam kmk duak tek nak (jaik2 kmk duak sik sampei tahap ya aku koh ..tauk juak aku haram and halal ..tauk juak aku limit aku...anak Tuan Aji bah aku tok..dohhh iman tak dapat dijual beli dari seorang ayah yang bertaqwa-lagu raihan yang aku suka time ya yang pakei aku meremind aku pun) lepas nengar statement ya tek terus kmk duak diam,kira kes sentap lah (sentap sambil berjelempok terduduk di tepi katil double dacker sambil menadah tangan tanda keinsafan masa ya nampak sinar cahaya keinsafan umpama pancaran sinaran Miss Comet * cing* sinaran ya bersinar) lepas ya nak,terus lah kmk duak ilek2 bilik kawan ku lain terus lupak ttg keinsafan/sinaran Nur Kasih (setiap Jumaat 9.00 malam TV3) sekejap jak insap duhal lepas ya ngagak bilik dak kawan antu terus kembali kepada rupa asal...Juon.Time ya masih first year belajar..lepas ya tek nak masuk jak 2nd year time new sem nak...ya kmk duak nemu nya lagik masa pendaftaran apuuuuuuuuuuu (sentap sambil melekap badan di dinding sambil peluh keluar di kepala (mun selalu maca sinchan tauklah apa yang aku cuba padah ttg situasi tok) (macam tok lah rupa aku time pendaftaran ya kak nangga transformasi nya)

Nya dah jadi Ratu Dunia(paham-paham lah Lelaki jadi rempuan jelmaan) ..siap mintak tunggah nama rempuan lagik ya..Klip Kelebar besar jak di palak (time ya camelia nang wajib makei klip kelebar ya)
(Klip di kepalak nya time pendaftaran new sem ya-sik lah sebesar tok ..ngembar jak bah)

Aku konfius, palak ku berpinar2, badan ku umpama di berpusing mcm Shah Rukh Khan musin kajol time bertandak dalam lagu Kabhi Kushi Kabhi Gham ..hidup ku tak karuan lepas nangga tranformasi nembiak ya..apa hal nya kedak ya? apa sbb nya kedak ya? kenak? why? tidakkkkkk lepas ngambik aura (bukan Bio Aura Hai-O) tapi aura Spicegirl (Posh spice-Victoria Beckhem) tegor ku lah nya mcm sikda apa2 berlaku mcm biasa jak ..org lain tek semua mcm sok sek nganok nya..bagi aku ya pilihan nya ..mun nya mauk mcm ya well aku sebagai kawan akan menerimak seadaanya...aku sik judge org, aku sik mengklasifikasi org mun ko dah jadi kawan aku aku terimak jak semuanya ....sbb aku arap org pun nerimak aku seadanya juak nak..dohh aku gik emo (jangan jadi emo ok! aku inggar ngan org emo) lepas ya aku ttp jak kawan ngan nya..mcm biasa sampei kinek tok and aku pernah pergi kelab nya kerja (siang kerja opis nya koh) malam nya jadi kupu-kupu perawan malam di kelab caberet sia ..time ya bulan posa gik aku gi kelab ya ..ya nama ketulahan hahah time ya aku trebaling tempat nya so aku ikut jak lah..bagi aku respect sesama manusia paling penting regardless mcm nie rupa kau or kedudukan kau ..mena nak Aji? (sambil tangan dgn manis dan hormat nunjuk kearah kitak)..

6 comments:

dukunlintah plk said...

haih haih haihhh.. nang sah lah palak ko sot.. sah ko tok lawak hahahahahahahahaha..

Mr Duey said...

dohhh dukunlintah I tok nang peminat lah Blog you tok dukun siang malam maca blog you maca mcm nak exam SPM jak..nang feberit...palak sot? nang jak,ya ada org sik paham ngan I tok bak kata daknya ngan I,sayang muka kacak tapi sot-Bukan I madah ya koh... (feelin2 ku jak statement ya)

Big Momma said...

la... ada juak nemu sorang gik pelawak sitok...best best.. i follow u

Mr Duey said...

Follow lah tuan hamba(agik juak lekat rasa lawatan dak raja2 ya) Big Momma...siapalah tuan hamba tok...kajang pak malau kajang belipat..satey kajang kampung muda hashim

Asphyxia said...

Ekekeke....heran dak opis nangga aku terkekek2 kat sitok koh. Ko tok nang aku sik heran la...dari dolok jenaka kedak tok. Beraie ku ngan kau (aku emo tok..aku tauk ko ingga urang emo..tapi aku duli apa)..ekekekek....

Ada ko nyerita ngan aku kesah tok dolok tapi aku sik ingat urangnya sapa koh. Ceritanya pun aku gik blur2 tapi bila ko madah ktk org tok nang milih jln neraka dari syurga..aku terus tersentak (chewahh...aku pandey sik ingat indah tersentak dlm bahasa swk..macamla aku diam di kl..dueyy..)...familiar jak ayat tok dimain2 ktk org dolok..yohh...sik ingat lalu aku sapa ya kohhh....iskk...

Mr Duey said...

Duhh nak ko beraie ngan aku ngek? setauk aku kau beraie ngan Hj Shaifee jak ...ingat ku ngan nya Ngek..nya baik ngan aku and kita semua tapi kita tang manchal jak..mcm baruk kalak hahah ehhh lewat gik ko sik ingat ngan nembiak tok..selalu aku nunjuk nembiak tok..ngutiks nya kinek tok tapi yalah tek aku kawan jak ..duli ku janji ku kacak (mauk juak) hahahah ehh ko bila gik nak cia aku kan main gik janji time Bday..bday siapa maksud ko? bday kau kah Bday adik kau?