Jom Enjut Enjut

Enjut enjut, enjut....Ala ramai enjut....Enjut jangan tak enjut....enjut mari mari enjut....Enjut enjut, enjut....Ala ramai enjut...Enjut nak tak tak enjut.....enjut mari mari enjut...Dueyyyy lagu apa nak bunyi kenak enjuttt2 mcm ya so lalu megin nak pelek aku...

(my hump..my hump..my hump)

Lupak nak madah..minggu lepas dah lepas semua hazab kerja..semua kerja dah settle..dak bos2 dah start bercuti2 ..nyaman nyawa ku...kitak orang tauk mcm2 terjadi last week..setiap kali mun ada big function di opis and mun aku terpaksa join tauk ada aku menyaksikan pelbagai tabiat yang luar tabiee ..

Kenak selar mata : ku selalu kenak ya..dah sikda eppek agik dah kenak selar..walaupun besar nie ko nyelar mata ..tetap mata ko sik sekacak mata Rozita Che Wan

(yahh mirah jak mata mbak nyelar kirik kanan...lalek ku!)

Kenak Terais: tauk ada...walaupun bukan salah kita dak bos2 nang suka nerias koh...tapi setiap kali mun ku dalam meeting nangga daknya nerias mesti ku rasa daknya sebenarnya molah latihan vokal..so apa2 lah labuuu...ku tetap maintain cute duduk ujung meja ngambik note apa di kerepak daknya (walaupun dalam utak ku time ya mala jak berlagu "tik tok dari ke$ha" malas ku nak nanga muka daknya.)

(ko nak nerais?....omong sama tangan!)

Kenak Wakenabeb a.k.a lari dari tanggungjawap: Tok lah ku lemah ..mun dah betak2 org tauk ya portion nya pun kerja ..tapi nyaman2 madah "I dont know...you should know that better than me" ..ya baru kifimakfak ..tapi ku tetap maintain ayu (bukan Ayu -One in the million ya...puaka muka nembiak ya)

Tapi semua ya dah berlalu last week(Hooorayyy!)...last meeting ari jumaat telah melabuhkan semua kepuakaan nya..dak bos2 ku mungkin dah di Australia kali...cek2 pergi Tanjung Puk jak ..eksen jak madah pergi Australia bena nak kah...mun ko pulang sikda oleh siap ko! ku tunuk ku diari kau..kelak sikpat di update lagik yahhhhh (ekpresi Rika Sumanto)

So this week...aku akan gigih berblog..update Facebook ku..komen2 ku gambar orang...ngelayo kirik kanan ...ngular...dan apa2 sewaktu dengan nya.

So apa lagik..mauk join ku kah? kita lepak2 ..chill2 ...kedong ku dah ilek2 kinek tok..kelak mun ku dah busy nak dapat gik ku duduk terkankang ngengkeng mcm tok lagik...

(ilek2 sampei ujung tahun..sampei bos pulai lah ngek! ngek! ngek!)

5 comments:

Su iJamm said...

tang best jak bunyi njut2 ya..

f.loren said...

perlu kah update facebook?

hahahahahahha

Ms Tikot said...

Best nya juak mun bost x ada nak owh, dpt relax2 kat opis...

Mr Duey said...

Su Ijam
-yerrrr sukkk pak usu nengar "enjut2" ehh...teruja nya koh!

Fara
-Mestilah kmk update status dalam facebook ..mun dapat setiap minit..mun nak pergi jamban pun update juak dalam facebook ..kakan tek nakk! hahaha

Ms Tikot
-nang rindok ati kmk kohhh lalalallalala

i'm_sicK_n_tiRed said...

adohhh... enjut macam lagu noraniza idris... haha..