No More Manok Masak Kari ala Creme Brulee'

Bah kitak mulakan dengan...

"para penonton
bapak-bapak ibu-ibu semuanya
jangan heran kalo DUEY sedang goyang
rada panas ah ah ah ah , agak seksi
maafkanlah"

Inul Darasista-Goyang Inul














lagu seterusnya...

"Iman tak dapat diwarisi
Dari seorang ayah yang bertaqwa
Ia tak dapat dijual-beli
Ia tiada di tepian pantai"

Raihan-Iman Mutiara














Yahhhh duak lagu yang berbeda genre tapi diminati oleh orang yang sama...apa kitak org rasa nembiak macam tok? anggol? sewel? kacak(semestinya)?sexy (ooi tadik ada org madah burit ku tough)? Or/atau nembiak tok just a poser di alam bloggerina tok..yang sebenarnya nembiak tok seorang yang si*l...kihak...membosankan...muka mcm sardin king cup masak ngan bawang bakong engkah cabik cambur sos nyonya ngan kicap tong nam...

Sebenar aku pun confuse ngan aku...ari tok ajak ku dah anggol ngan banyak orang...tapi orang anggol sik ngan aku? ahhh persetankan muka mcm sambal belacan kak kiah...aku rasa kita mesti nerimak dirik pun..walaupun aku kacak sik semestinya ko kecik ati ngen jeles...mun muka ku jaik pun bukan sikpat botox ngan plastic surgery...yang penting di situ ada Levis mesti ada Dockers dimana ada rojak ada lah Kuchei ngan Tok janggut...dimana ada boxer short di adalah G-String..

Kali tok ku sik mauk mellow dramatik mcm Fasha Sandha dalam "Natasha" nak alah2 ngansa..ku sik mauk jadi bait gik...sik mauk kenak injak2 ...sudah lah ...no more cardigan guys with yellow sun shiny smile with Bottega Veneta tote bag..no more "hi good morning" no more "Dah makan...makan lah dolok ohh kelak lapar"no more..no more...

Berapa kali ku madah beg aku nang beg org laki tapi sik cayak...mun nama Fashion Loser bukan nya tauk mun org ngesep sikit...

Perlukan kita berubah jadi mean and bad guy untuk berjaya?
dah...dah (cukup!) cukup gik ku ngerepak...udah gik ku nengar lagu "Highway To Hell" dari ACDC ..

(darik tadik ku nengar lagu tok!)

ku nak nengar lagu Weezer "Island In the Sun" gik pakei ku megin ku di Hawaii...

Peberet band dari jaman ku sekolah


----The end----

7 comments:

KHaiSHa aL-FaTeH said...

yg penting stylo... dah mkn gik ktk nun... :)

joynstar said...

huh,napa tuk?

sapa ngaco ko nong, sampey bermetal-metik tok. biar sidak terus buta pesen, biar sidak perasan dapat ninjak kita JANGAN ikut sot kedak ya...

apa kah...

Su iJamm said...

Ku pun minat juak ngan inul, nk diam di sriwangi ya. Pa nama penuh nya tek kah, zainol kah, ainul kah..

dukunlintah plk said...

pa d kereco tok?.. btw wahaha.. bnyk ayat2 lam entry tok boleh ku quote n pinjam utk kegunaand masa2 tertentu.. sekda copyrite indah nakk.. nang duweyy..

i'm_sicK_n_tiRed said...

aihhh..highway to hell..teringat aku dgn final destination...huhuhu...

Mr Duey said...

Kawan2 ku semua (ala tenang Ustad Akhill Heyy waalaupun rambut ustad rebonding..ustad tetap rock o.keeyy)

Thanks for your concern...at the moment idup kinek tok tunggang langgang jak, sorry mun kitak org maca apa yang sikpatut di baca di blog tok...mcm2 terjadi within this month sik saba nak ngabis december..so hopefully next year will bring me a better future and better luck (dah bunyi Feng shui Lilion Too indah) but seriously Im hoping a better future next year..so doa2kan lah o.k

ngegeh said...

gik masih angol kah sik tok? apa2 hal, boh stress gilak. lak sikpat pakei terus skinny jeans ya kelak. semoga tahun baru akan lebih bermakna. happy new year. kong hei lei.