Pertemuan Syaitan


"Sesuatu yang tak disangka
Seringkali mendatangi kita Itukah suratan dalam kehidupan? Atau sekadar satu kebetulan?"

eeappp jangan salah sangka ku nak molah entri ttg percintaan ...sori mak masak kari aku bukan emo o.keyy...cerita nya macam tok... kitak orang ada sik nemu orang yang kitak org sik mauk nemu ... kenak banyak2 orang di dunia tok...manusia sorang tok juak ku temu depan mata ku.....kenakkkkkkkkkkkkkkk (sambil molah gaya ala2 kak ogy)

Cerita nya macam tok.....masa ku belajar dolok..ku nang geram ngan sorang pak guard sorang tok..kmk orang ngelar nya pakcik gerak khas...nya nang rasa A.Galak lahh serta ngan somet segala..sak ati ku ngan nya bukan apa, nya suka nge"aim" aku ..ala time student jangan madah kita sik pernah berolah ala2 manjak ...persoalan nya Manjak ajak kahhhhh....welll


Kinek tok ku dah kerja rasa2 dah lamak ku sik nemu guard tok ...(lets call him A.Gaok) tapi cayak kitak org..nya kinek tok jadi guard kat opis aku..aku rasa nya sik kenal lagik ngan aku sebab time belajar dolok ku sik kacak..kinek tok ku kacak (soooo confident statement ya..lalek ku) tapi seriously ku nang kacak!(aihh lagik juakkk) semua kecantikan itu dari dalaman kesan ku ngambik air sembahyang jak ..sik pernah aku "inject"..."mandik bunga"..."makei cream botox"..dan segalanya (mun ku molah pun sukati ku pun....bak kata Betty M Leogardo pengasas BML "kejelitaaaaan hak milik setiap ihsannnn")

Pagi ya ku turun kerja dengan hati yang gumbira sebab gaji masuk ari ya, tiba2 time aku nak parking kereta ku...ku terus tergamam...berpinar2 mata ku..adakah betul bijik ancah (mata) ku...ataupun aku berhalusinasi? adakah ku terlampau dramatik sampei ku tertangga manusia yang ku paling sik suka di opis tok...leka ku sik fokus lalu terberong ku parking....

(muka nebes)

Guard yang ku sik suka ya dah jadi guard kat opis aku..that mean aku tiap2 ari aku akan nemu nya...tensen aku...kenak ku sik suka guard tok..ada berapa kes ku telah molah and guard yang coba nangkap aku time ku kat uitm dolok...tok rentetan kes aku ngan guard ya:-

Topik: Me Vs. A.Gaok

Kes 1- Selepar Tat Sing


(minat ku ngan lepar tok)

Ada suatu petang ya ku turun kelas financial management...ku suka subject ya sebab lecturer ya baik and pandei ngajar ...plus subjek ya combination of calculation ngan sikit jak reading...so ku sukalah...tapi ari ya tek ku balit bilit after kelas sesi pagi ya tek sebab perut ku sakit..salah makan after malahap nasik goreng kicap. Pulang ku kak melabor tek nak ku terus (after nyuci tangan makei dettol okey) turun kelas...ku lupak mukak lepar tat singku (tauk kitak orang lepar wona biru puteh -lepar jamban ya ehh) ku ulangi...LUPAK bukan sengaja...sampei jak ku di depan area kelas ku..ku nangar guard (A.Gaok) ya nerais aku..."hoiii sitok kau...kacak lepar kau" ku dah nangga nya ngembak buku saman ...apa lagik berekot lah aku melarikan dirik..gila aku mun nantik sia nak...tapi kitak orang tauk..pulang kelas time ku melimpas area area makmal ku nemu nya lagik..dan sekali lagik nya nerais aku..nang dendam kesumat nya ngan aku..tapi kali tok mbak ati ku panas gilak..ya ku nikam lepar ku ngan dengan nya ...ku ngeaim muka nya tapi kenak dada nya lepar jamban ku ya...gik rasa nya...lepas ya apa lagik ku lari lintang pukang nyelamat dirik dengan lepar sebelah jak aku berekot...sik ku lalek janji ati ku puasss....
(nota musibat: lepas ya ku minjam jak lepar jamban orang ...malas ku nak meli..sikda duit..mikir nantik biasiswa masuk..tapi sampei grade ku sikda lepar jamban...ku minjam lepar siapa jak...heheh)

Kes 2: Mandik Ujan

Ada time ya nang ujan jak seminggu2 ya...nang rasa wet and wild jak aku ngan roomate ku nindak terperak jak dalam bilit dahlah ku anggol ngan nembiak bilit sebelah ya..nak alah2 main lagu dak Spoon (Rindu serindu-rindunya...ngiluk ku nengar) dah suka group nama Scoin juak ..ishhh nang rock tangkap leleh lahhh...ngiluk, inggar, migraine...semua elemen ya ku rasa makin lamak ku nengar lagu mcm ya...time ya kol 5:30 petang mcm ya...ujan makin lebat..kuatan ku ngiluk nengar lagu org bilit sebelah ya..ya ku ngajak roomate ku mandik ujan...teringin ku nangar ujan kebor2 jak luar ya...apa lagik lalu setuju semua roomate ku (pandei nak ku milih roomate..) nang best jak..main kepong lah kmk orang ...main simbah2 lah dekat padang depan bilit kmk orang..lepas sik berapa lamak lepas ya ada juak orang join kmk orang mandik ujan...best ada jak..dalam 45 min kmk orang mandik ya..ya ku nangar kereta peronda pak guard musing blok asrama org laki...muka pertama ku nangga..muka si A.Gaok ya lagik...lalu berterbangan kmk orang melari dirik...loba guard ya siap makei healer (apa nama benda ya tek..nak pembesar sora ya) nyuruh kmk orang balit...mun dekat nya lagik ..ku tikam ku lagik guard ya ngan lepar jamban kawanku ituuuuuuuu...tapi aku hanya mampu berlari menyelamatkan diri...ahhhhhh gerammm
(gumbira nya mandik ujannn..ku nak mandik agik ehh)

Kes 3: Lupak Makei Helmet


Time dolok ku makei motosikal Yamaha (sampei kinek to ku agik nyimpan motosikal ya..banyak kenangan ehhh) ku baruk pulang meli "pesanan penaja" meli barang makan kat Unimas...lepas ku dengan kamboh kopiah kak meli barang makan terus ku mecut pulai ke uitm...sampei terlupak ku makei helmet...apa tek...takut kawan2ku lapar nantik aku tek...sampei jak ku ku depan pintu rumah guard..dah mampus ku kenak tahan....

(kacak helmet tok..ala2 helmet Gaban ada juak ku nangga)

si A.Gaok ya lagik nangkap aku...sambil dengan muka berdengah nya ngerepak ngan aku madah ttg keselamatan jalanraya...ttg kes2 kemalangan segala....ishhh nang bernanah telinga aku kenak kerepak...last2 lalu nya ngambik buku saman..time ya...ku rasa dunia ku akan berakhir...kiamat...umpama cerita "Armageddon" ...lalu terngiang2 lagu "I dont want to miss a thing" lagu Aerosmith time ya umpama lagu wajib di lagu setiap student...(atleast bukan lagu dak Spoon, Spring,Scoin ...aihh baruk kuperasan semua group lamak marek bermula dari urup "S"..ngutikkk)

So time ya...pak guard A.Gaok ya telah dapat nangkap aku...dapat menyaman aku...dapat mengenak aku...ku dapat rasa guard ya mesti rasa klimaksss yang tahap tertinggi ..akhirnya nya dapat nangkap aku....sak atiiiiii! (pulang ke bilit ..terus kawan ku ngerepak ngan aku kenak lambat gilak...malas ku nak cerita ngan daknya ...kelak jadi bahan lawak and pakei ngepak aku kelak..so diam ajak aku..)

Ttg saman ya tek..nama ku keluar before end of semester..masuk court...kenak denda RM50 ...bayar ku mun sik sikpat ngambik final exam...redha/pasrah...terus molah pose melukut ditepi katil)

Now... dah few year berlalu ..tapi muka guard ya tetap "menjadi pujaan hatiku"..ku confident nya masih kenal ngan aku..maybe ku sik sekamboh dolok..sik sehodoh dolok...sik semiskin dolok..sik secokia dolok...sik seberolah dolok...but deep inside me...is still me...and ku yakin nya masih ingat ngan aku..dan langkah seterusnya...haruskah aku:

Option 1: Nikam pak guard ya dengan lepar jamban ku lagik?
Option 2: Menyusah idup orang tua dgn menyabotaj nya?
Option 3: Mintak maaf dan berkawan rapat dengan pak guard ya?

Untuk mengundi tekan 1 untuk option 1, 2 untuk option 2 dan 3 untuk option yang 3 dan hantar ke 32890
(setiap sms akan dicaj RM50 dan pemenang akan dapat sepasang lepar jamban Tat Sing..so jangan lupak mengundi o.keyyy)

10 comments:

Asma Cullen said...

oleh kerana ktk tek dah up dr sblm nak... dah jd budak baik... so C la... xslh bah... amik berkat bkwn ngn org tua... ktk mpun mdh juak... dolok kita gk mancar... jd biasalah ya... org tua bah... nya bkn apa sbnrnya... nya syang ktk... :D

joynstar said...

ku suroh ko makey loar bib turun keja sak nya nanga olah ko dolok kak ya mintak maap hari raya C ngan nya. yalah dah ko tikam sebelah tat sing dolok kan? kenak sik merumbak nya masa saman ya juak? tok dah tua tok berdamai jak la...ney tauk anak daranya kac kedak miranda kerr VS ya berhentilah pencarian judoh ko taun tok...ngembak lanji kata Pak Dukun.

Ms Tikot said...

Kmk rasa.. bagus ktk bergeng ngan pak guard ya jak. Lagipun kmk rasa x nya igt kisah ktk nikam nya pakei lepar tat sing gik eh... hehehe

Faizal n Fashitah said...

Ku suka Option 1. Tapi paksa la ko turun pasar becarik gik ngan lepar Tat Sing ya ekekekeke...

dukunlintah plk said...

see i told u.. jodohmu akan datang d tahun harimau.. jodoh ngan pak guard.. wakakakakaka..

Asphyxia said...

Guard ney tok duey? Aku tauk ka? Atau aku ilang ingatan atau nya sik seglemer lecturer nok ngepeyl aku tegal dendam kesumat-dahla-urang-lain-nganoknya-tapi-aku-gik-didendamnya-alu-dendam-juakku-tek-ngannya-tegal-aku-difailnya-masa-ngambik-papernya-alu-aku-terpaksa-repeat-subjek-ya-kurang-asam-juak. yahhh!!!!

izzatul nabila said...

klk mek tyk bapak mek sapa pak guard ya..hehe

Mr Duey said...

Asma Cullen

Nya sayang kmk?? dueyy sikda nya suk ngan kmk...nasib lepar jamban kmk kinek tok brand Adidas..mun sik di tikam kmk sebelah lepar cun cun ke muka nya!

Joynstar

kelak ku makei G-String pergi kerja...sik ku alang2 kelak..merumbak? sik mainlah...tapi mun anak nya kedak muka Miranda Kerr...lalu nungah bapak ku pak guard ya.

Ms Tikot

Kitak nang org baik2..tapi kmk Bad Boy..heheh

F&F

Jangan susah kelak ku meli lepar Tat Sing ya dekat pasar minggu ehh ada jual depan org nyual majalah ya..rindu ku ngan Tat Sing

P.Duk

Maybe benar kata dirik (dgn itonasi org tua)....jodoh ngan Mak Guard nak muka ala2 angelina jolie sambil makei skirt pendek,boot tinggi..ummmm kinky!

Asphxia

Ngek ku tauk siapa lecturer ngepel kau ya...nya "Bermata Syaitan" sebab nya suka nyelin...nya ngajar Eco..ish lecturer ya mun ku sik cukup imam nang ku garis ku motor honda civic nya (yerr tauk aku) tapi nak adalah kwn kita nikam bilit nya ngan telur...umm bukan aku (aku hanya nangga jak!) ishh kenak ku berolah gilak dolok ohh heheh tapi ku rasa ko fail eco ya sbb ko malas nak...sebab ku pass time ya bah heheheh

Izzatul Nabila
yalah padah jak ngan bapak kitak...

ageeba said...

blog tok nang negereco.. kmk suka.. hahahaha.. update agik.. byk2.. bes di baca.. hehe

aL-siDDiQ said...

berolah juak mr duey lok.. padah mak ko lakk.......