Aku malas

Lamak dah ku sik update blog ku...ku sik tauk kenak? nak kata banyak kerja..enggak jugak sih banyak juak time aku ngecek blog kawan2 lain, modelling photoshoot (ko ada?), bercucuk tanam di FB , tapi setiap kali ku nak nulis dalam blog mesti ku pandei malas lepas ya terus pose dugong atas katil...malassssskuuu

Ada ati ku malas nak berblog lagiknak nutup blog ku ..tapi sayang juak, tapi malas juak..macam-macam jak kejadian berlaku dari mistik sampei ke jenaka ala2 jaafar oon berlaku dalam idup ku..ada ati ku nak bercerita tapi setiap kali nak start naip terus keluar buah kalas ...kenak kah? perlukah ku makei skang lady gaga anak buah ku mun nak naip blog?

entahlah...sampei bila rasa malas ku tok.mungkin time tok ku gik datang bulan malas kali..kelak ku datang rajin ku update lagik o.k...apa2 sebelum ku mengundur dirik terimaklah pose mauk ku!


6 comments:

dukun said...

buah gadong buah kalas..
sama la kita malassss..

joynstar said...

heeheee... jangan la tutup blog, abas bila mauk, pakey ngempas palak nggantung dirik. boh pia, masa ko suka share la sak mekorang suka juak. mun ko manas ngerepak la sak mekorang tumpang manas. k? boh larik k?

Faizal n Fashitah said...

Things happen for a reason ba.. keh keh..

AmirFX said...

Buah kalas ya buah apa? Sama kedak bigik kedaong ka? haha...

FaDLi said...

pakey gik skang lagy gaga yaaa...sak byk idea kluarr... kreatip mcm gaga juak

trendymuslimah said...

salam ziarah