Posa Ku Tebik

Hey apa khabar kitak orang semua? mcm nie puasa? ada posa " yang yok pulang rumah mukak periok" jenis posa kah? bulan posa tok bagus kitak orang bedekah..time berjalan di Bazaar ramadhan di satok ya jangan lupak meli lebih makei merik ngan anak2 yatim sia ..ttg bazzar ramadan tek, adalah marek (sabtu), aku jalan sorang dirik ke bazaar ramadhan satok...mak oii...walaupun kedei nya sik banyak kedak jaman aku gik kecik tapi tetap full org sia. Time tok banyak kuih yang kita jarang jumpa kita boleh jumpa time posa tok, mcm 2kuih excotic and kinky (opps salah channel perkataan ya) dijumpa....tapi sebenarnya ku nak bercerita bkn ttg kuih tapi ttg kisah time aku jalan kat bazaar ramadhan, satok sia...

Time aku jalan sia, aku nemu rempuan ya nang kedak Nia Ramadhani...nang kacak, ngetop, badan mantap, rambut kacak...sus kach (tebik posa aku ari ya..nindak layap samper jujuh aek liur kuatan menar gilak merati)...shiohhhhh layap aku sampei ku terpadah ngan makcik jual kuih sia "awok kuih tok 10 igek"..tiba-tiba jak ngawok... maka aku sebenarnya nak madah meli seringgit jak...sikpalah demi kau-"rempuan kedak Nia Ramadhani"....10 igek kuih melaka pun sikpa..seloyang pun kamek sanggup meli...

Nang kacak ko Nia Ramadhani...

Selain nemu rempuan muka kedak Nia Ramadhani ya (itok aku ehhh)...time aku jalan2 sia aku nang layap nangga orang kedak semut ngeronong meli barang makan, nang mcm semua di borong nya, mena nak kah dapat majoh semua ya...tapi time aku gago2 meli kuih sik jauh dari org jual aek tebu tiba2 aku rasa org nyuit pinggangku ..beliang nyawa ku ehh...sekali ku noleh nak, mampuss kuss semengat...pondan rambut ala2 Rihanna senyum ngan aku (san sekejap bila ngingat).....

Ala-ala rambut mcm tok lah...walaupun

Dan paling ngutiknya lagik si "Rihanna" tok dtg ngan kawan-kawan nya ngerumun dibelakang aku (dalam 5-6 org mcm ya, sekali imbas aku pikir dak Pussycat Dolls nie tek bejalan di satok tok)... bukan Pussycat Dolls nak berlagu ya tapi Pussycat Miaw mcm tok lah daknya....


Terus pucat mukaku...apa lagik terus angkat kaki "sheeda" berdebus lari dari sia....sebab aku sik rela dinoda..awwwwww!

4 comments:

Faizal n Fashitah said...

Rasaku.. kenalku ngan miak nok ditemu ko ya. Becoz adik kawanku nang muka kedak2 Nia Ramadhani. Nya nang kacak. Sidak diam rah area Matang Jaya nun.

ooj.jue said...

pagi2 tok dah tebik juak da posa..
nangga gmbr nak last sekali....

Asphyxia said...

Kenakku rasa ku tauk sapa ompuan ya oh? ada sorang lam FL FBku kacak kedak nia ramadhani, dari atas sampey debah mantops. cek ko mun rajin, mun sik rajin, iboh.

dukunlintahplk said...

gambar nok last sekali ya bait2 d pakei leh odio pakei nya superimpose takrang semua haha..