Salah aku meh?

Aku tauk tok bulan posa tapi aku boring ..dah abis aku ngangkang ngengkeng nangga dvd..mcm2 aksi dah ku polah depan TV ..tido berderok kekirik...kekanan..nonggeng...nerap dan mcm2 aksi melampau dah ku polah tapi tetap aku boring yang teramat...so bagus jak aku update blog ku yang entah apa2 tok....mcm sik best lagik dah nak berblog tapi mun time2 boring baruk aku gago nak ngagak blog..blog tok mcm umpa mun kita berbini 2 (Blog bini no 1.and other entertainment bini no 2)...ofcourse bini kedua jadi keutamaan ...bini pertama mun dah boring2 baruk ngagak (astaga) ....

Well, apa khabar kitak org semua tek (baruk nak nanyak) bagus? sihat? apa lagik jum berlagu semut merah (lalu megin ku pergi ceramah CNI...ishh ku rasa aku sik sesuai nak berjajak mcm tok ehh...lemah semangat aku nangga org bersemangat berkobar2 ...kelak terpaksa aku di kebor ngan tapeh itam pakei ngambik semangat yang dah hilang tek nak.. tapi aku nang salute dgn semangat dak ahli MLM tok...tapi aku nang san jak nangga daknya bersemangat gilak mcm ya (terus masang minyak san di mukaku)

Apa sebenarnya nak di cerita aku ohh? masa aku berhibernasi (ada sik kedak ayat lucah hibernasi ya? ...umm utak kuning di bulan puasa? jangan okey) sebenarnya aku gago travelling kirik kanan...ada sebulan ya dalam masa 2 minggu aku naik turun nait belon ..seluruh sarawak ku jelajahi...dari bandar besar sampei ke kapit aku berjalan...(kerja aku memerlukan aku ngabas dak kaban2 aku bah..alah mcm YB melawat kawasan). Tapi nang lelah lah..ada seminggu ya aku dari kch ke miri -bintulu-sibu-kuching agik...turun pagi nait belon kol 8 mcm ya ..pulang last flight ari yang sama...pulang rumah ujung minggu lepas ya ari isnin start agik travelling, dalam masa sebulan ya nang ku travel jak..sempek nya ehh...masa ya lah ku feelin2 aku berkerjaya sbg steward...selalu ku megin ku madah tok "pintu keselamatan berada di hadapan dan kiri kanan anda" ..dolok ku pernah megin ku nak jadi steward tapi masa ku madah (form 2 time ya ku rasa) pakei tetak org jak ...tapi dah ku nangga steward and stewardess kinek tok sik juak giney2....(matilah mun ada steward & stewardess maca statement tok)


Kepak nang kepak travelling tok..tapi yang best nya, time ya baruk ku gago nak call ...jejak kasih..bersamamu...sembilu kasih ..ketuyak beng beng ngan kawan2 time ku study dolok...kebanyakan daknya masih kedak dolok ...anggol2 sekalor urat ..ya ku suka ngan kawan2 ku..daknya banyak happening ..nak sik happening pun banyak juak..nak sik happening aku out ku jak...bak kata Heidi Klum "one minute you in and after that u are out"-Petikan Projek Runaway series...

Mun ku nemu dak kawan2 ku lamak ..ada yang dah ngengon 2-3 orang anak startlah kau jaik ati ngan aku pun sikda berbini -beranak tapi feelin ya only last about 2 minit lepas ku pikir2... best juak jadi single..dapat ku flirt2 ngan org lain..ku nak berjalan sik payah mereport ngan siapa2-adalah sorang kawan ku, mun nya keluar ngan kmk org, bini nya setiap seminit call or sms (sik ku bulak) nang ngecek lah...mun ku nangga laki nya..sik juak kacak, perut dah boncet ...apa nak di jeles nya ohh..okey maybe aku belum nikah-berkeluarga aku sik paham kali..but dont you guys think...marriage is all about trust? (lalu speaking london aku....aku mun ku anggol/manas/panas start lah ku speaking berdebus-debus ...)

Aku sik tauk apa main entri kali tok...kali ku boring tergelay2 lalu nulis apa2 jak...bah malas ku nak nulis lagik lok...ku nak nangga klip Ariel ngan Luna lok...byeeee

6 comments:

Chenta said...

kmk ada "Flight Attendant" mek pun... heheeeee... siap ada skrip mun nk promosi brg... ahahaaaaa... "Membership For Life..."

mr_abs said...

yoh. layan luna maya indahh. hahahaa

Faizal n Fashitah said...

Wakakaka sempat juak nganok laki urang perut boncet wakakaka..

dukunlintahplk said...

dah boring jgn pandei ngorek idong indah.. pecah posa lak :p.. x tauk??.. tauk ku rupa mu walaupun kau tidak glemer (haehh sempat!!).. bagaimana ku tahu??.. adaalaaaa (nilit lam geluk sakti) :p

uSu iJamm said...

Nang dah lamak ko keja maintenance belon kah?

Mr Duey said...

Chenta:

Hi chentaaa

Mr Abs

Powwer luna maya ooi....mantap siot rempuan ya...

F&F
nasib nangga laki nya boncet..mun nangga bini nya?? nak mampus nak??

P Duk
Ngegeh ko ya...sikdanya ko kenal...sudehh

Usu Ijam
lamak dah semenjak ku dibuang dari steward apa kak molah video pramugara terlampau hahahah