Ku ke Udara Lagi


Hi selamat hari raya maap jahir dan batin (terus pose cium palaktut setiap sorang bloger swak...dari abang F&F to Kak Egeh-persoalanan nya daknya maca sik blog aku..ahhh persetankan yang penting gue dah minta in maafin ..boleh aku tersaruk kelakar indon sebab banyak gilak nangga sinetron indon? or sebenarnya nangga BF luna maya ngan ariel peterpen?? jawapalah ko pun Kak Peah..malas dah duey nak nekak nekik tok)

Well awal2 penceritaan dah berunsur senggol-senggolan cubit-cubitan...ku anggol aek menet kali, nindak asal org datang aku numtum aek menet juak nindak badan semakin "parai" matilah aku, mun seluar sendat turun kerja next week tok...ada berikat ngan tali sansi seluar kuatan dedat gilak ...

Apa oleh kitak orang raya tok tek? selain lepak di Spring, bagei aku sik tauk kitak org sitok sikit2 Spring..sikit2 Spring...persoalanya kelasss ke spring itu ?? Sin Nam fatt and Wan Fatt tetap the best okey...spring ada juak sabun temulawak? ada jual podar Holiday On Ice...sik ada..mun setakat ada Padini & Esprit jak..sik boh jak lawan SNF (bukan Siti Nurhaliza Production ya SNP tapi SNF is Sin Nam Fatt) ..SNF siap ada jual Dolce & Gabanna okey...D&G ada glitter2 segala dekat Tshirt ya...Spring ada?? sikda nak?

Well raya ku boring tahun tok...aku sik nyemput org dtg rumah sbb ..sikda sebab hahah sukati jak aku madah, rumah kmk org sikda kuih ngan org opis aku..tapi close friends tetap adalah..ya pun mencolek aku ngembak pergi karaoke di Popwave sampei kol 2 pagi...gila apa karaoke ari raya...plus aku bukanya pandei belagu pun, tapi aku jenis On jak..lepas ya siap molah pole dancing atas meja..boleh ku loba kedak ya? hahaha

Oklah permisa aku nak majoh kuih ati parek lok..lepas ya nuntum aek mencess (ku pernah cerita kitak org ttg nama aek mences ya) so kawan2 bloger dijemput datang ke rumah Mr Duey tok...kuih siklah banyak, sik nyaman juak sbb beli di Mita Cake House Satok (detailed info ok) tapi Duey hanya mengidangkan kecute-tan dan keenseman diriku ini...jadilah nak, dari sik ngindang apa2...so saya dengan akhiri dengan ucapan..

"Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin"

Pelamin Anganku Musnah

Haiyakkkkkkkkkk......apa khabar kitak orang? dah ready nak raya? aku sigek benda pun sikda..yang baru2 tok ku meli ...luar bip ajak..aku pun eran kenak aku suka meli seluar bip..asal nak festive season bait nya Raya/Christmas/Gawai gago lah aku meli seluar kecik ya...


(p/s: it not a fetish ok..aku sekalor jak...and for info G-string is not for guys...sik selesa...kantoi ku pernah makei G string...lalek lah bukan kitak orang ada nangga pun nak.......ooi duey udah gik cerita nak pelik2 ...bulan posa tok...)

Last week after entri yang bertema "Jiwa meronta...ketuyak beng-beng" ...aku siklah down kah apa...aku jenis yang respect semua pandangan bah..bena apa dipadah Miss Ngek ya, semuanya benar dan fakta..I have to face the fact...move on ajaklah nak..

Sebenarnya ku nak madah..last week aku di oper jadi model baju pengantin...(yahhhhhhhhhhhhh) inggar sik kitak orang..aku pun inggar..kawan ku tok photographer lah (kononya) nya nyarik model (kejap word ya nyuruh ku muntah mbak inggar) pakei kedei kawannya yang offer pakej orang nikah..so nya nyarik model laki, lalu oper nya aku yang sik kacak/gemok/miskin/sikda kereta camry tok model pakei nya..model semadi nadai bah...tanpa berfikir panjang dan akibatnya terus ku madah ok...

Kinek tok ku dah merasa mcm nie rasa org nikah..bertukar baju berpuluh2 igek baju...nang perek nyawa mbak lelah mcm nak mati leput..kejap jadi pahlawan jawa..kejap jadi org puteh...kejap jadi org jepon....kejap jadi org india...bagi aku yang belum nikah tok ...sik ku sanggup nak bergambar mcm ya lagik ehh..mun aku nikah kelak, pakei jak sigek baju kan senang...mena nak?

Nang mcm2 pose ku polah...nerap/terkangkang/nonggeng ....semua pose2 yang mun Tyra Bank nangga lalu nanggis sbb nya sik pernah terpikir molah pose berani mati mcm ya....yahh ya namanya "Dasar pandang Ke timur"...so siapa2 yang ada pergi kedei tok (sik ku betah nak madah nama kedei ya..anyway kedei ya pun baru juak) and ada nemu muka aku model pakei pakej perkahwinan sia, jangan di tetak ok...that is my first model experience...mcm lagu Madonna bah.."Like a virgin touch for the very first time" hehehhehe

Tyra Bank sik puas ati ngan Mr Duey sbb pandei gilak pose "Super Fierceeee"

Tapi sigek jak komen ku sikpat lupak ....

Photographer: Duey...ko dalam gambar nang photogenic ohh...the camera just love u ..tapi kenak idup-idup muka ko JAIK ohh

Sialan sik komen ya???...terus SENTAP lalu dalam hati ku berlagu "Pelamin Angan Ku Musnah"


-The End-