Pelamin Anganku Musnah

Haiyakkkkkkkkkk......apa khabar kitak orang? dah ready nak raya? aku sigek benda pun sikda..yang baru2 tok ku meli ...luar bip ajak..aku pun eran kenak aku suka meli seluar bip..asal nak festive season bait nya Raya/Christmas/Gawai gago lah aku meli seluar kecik ya...


(p/s: it not a fetish ok..aku sekalor jak...and for info G-string is not for guys...sik selesa...kantoi ku pernah makei G string...lalek lah bukan kitak orang ada nangga pun nak.......ooi duey udah gik cerita nak pelik2 ...bulan posa tok...)

Last week after entri yang bertema "Jiwa meronta...ketuyak beng-beng" ...aku siklah down kah apa...aku jenis yang respect semua pandangan bah..bena apa dipadah Miss Ngek ya, semuanya benar dan fakta..I have to face the fact...move on ajaklah nak..

Sebenarnya ku nak madah..last week aku di oper jadi model baju pengantin...(yahhhhhhhhhhhhh) inggar sik kitak orang..aku pun inggar..kawan ku tok photographer lah (kononya) nya nyarik model (kejap word ya nyuruh ku muntah mbak inggar) pakei kedei kawannya yang offer pakej orang nikah..so nya nyarik model laki, lalu oper nya aku yang sik kacak/gemok/miskin/sikda kereta camry tok model pakei nya..model semadi nadai bah...tanpa berfikir panjang dan akibatnya terus ku madah ok...

Kinek tok ku dah merasa mcm nie rasa org nikah..bertukar baju berpuluh2 igek baju...nang perek nyawa mbak lelah mcm nak mati leput..kejap jadi pahlawan jawa..kejap jadi org puteh...kejap jadi org jepon....kejap jadi org india...bagi aku yang belum nikah tok ...sik ku sanggup nak bergambar mcm ya lagik ehh..mun aku nikah kelak, pakei jak sigek baju kan senang...mena nak?

Nang mcm2 pose ku polah...nerap/terkangkang/nonggeng ....semua pose2 yang mun Tyra Bank nangga lalu nanggis sbb nya sik pernah terpikir molah pose berani mati mcm ya....yahh ya namanya "Dasar pandang Ke timur"...so siapa2 yang ada pergi kedei tok (sik ku betah nak madah nama kedei ya..anyway kedei ya pun baru juak) and ada nemu muka aku model pakei pakej perkahwinan sia, jangan di tetak ok...that is my first model experience...mcm lagu Madonna bah.."Like a virgin touch for the very first time" hehehhehe

Tyra Bank sik puas ati ngan Mr Duey sbb pandei gilak pose "Super Fierceeee"

Tapi sigek jak komen ku sikpat lupak ....

Photographer: Duey...ko dalam gambar nang photogenic ohh...the camera just love u ..tapi kenak idup-idup muka ko JAIK ohh

Sialan sik komen ya???...terus SENTAP lalu dalam hati ku berlagu "Pelamin Angan Ku Musnah"


-The End-

5 comments:

AmirFX said...

Boh lalek ngn nak d padah potograper ya.. Mungkinnya nak jadi model juak p kau lebih kacak gik darinya... *ada kenak pangkong kaktok kelak* haha..

Faizal n Fashitah said...

Yahhhh! jangan sik ncerik camne jadi raja sehari. Pengalaman ku dolok.. asa nak semput nyawa ku ndak alah2 tuka baju. Lom gik part begamba tengahari retak makei baju melayu nok 14 kilo beratnya. Ney ndak lebur laor soarbib ku mandik ploh..

Willie a.k.a Reptoz said...

Aisyehman...udah jadi model alu mcm ya komen potograper ya. Adeh!

erolnukman said...

patut komen lam blog aku pasal photogrpher,model,tyra bank sgala tek...kenak ng nya mpun duhal.hahaha!

Tetak sorng2 ku maca apa nak d padah photgrapher ya..ANTAP!

kaljis aka onggon said...

kacak loar bib superman ya hehehe