Betis ku besar...

Aieee heyy....lamak ku sik ngabas blog ku...ku yakin dak blogger seanggkatan ngan aku seperti dak Cindy Crowford (oon) ...Noami Cambell Soup (fara) Edika Yusouf ..bukan Yusouf Taiyup (Dukun) ...and siapa-siapa gik mesti dah pupus...sepupus style rambut Jimmy Chin or Aaron Kwok jaman 90 an dolok...Or pupus kedak Tommy Page antara artis paling top jaman 90an...Lagu pemes nya Shoulder to cry on...aiee tauk aku ehh!

Aku sik berani madah ku kembali dan terus menjadi blogger yang paling kacak...paling style disitok tapi kita tangga dan lihat jaklah..since aku dah beisik ipad tok (perlukah ku madah? Cek-cek samsung galaxy tap jer...opps ) .

Apa yang ku tangga didunia blog tok dah boring...cerita-cerita semua boring...sik best...banyak blogger rasa blog nya dibaca sepelusuk dunia... tapi realiti....mun sik mak ko dipejal ko maca or kawan-kawan ko di pejal ko...well not me ...aku tauk Lady Gaga pun maca blog aku..yahhhh sik ko pengsan dengan statement ala artis dlm majalah mangga "saya tak nak publisiti murahan" tapi nya tek bergambar makei kain sekilan ajak...besar pocak ku time sekolah dolok.

Tapi ku nangga kinek tok ada juak org laki di feature dlm Majalah ya......daknya mesti mauk juak bergambar ditepi swimming pool, waima makei singlet crocodile meli di wan fatt dgn seluar pit ....bukan apa aku pun teringink juak bah berpose mcm ya...so siapa2 ada kenal ngan editor sia, sila hubungi saya...Aku jamin mun ku di feature dlm majalah ya akan meningkatkan saham majalah mangga sampei ke tahap Wall Street..(aku yakin!!) ...(terus pose ala Zarina Anjoulie Lavocah dlm FHM indon...kelas nama nya.perlukah ku nuka namakua juak..what about Duey Adonis Ngangkanger ..aiee bunyi campuran jawa jak)

Oklah cukup...cukup dolok.aku dah nak practice poco-poco step no 35 (step tok ada diremix zapin plus ronggeng)....ok bye!

3 comments:

AmirFX said...

Hahaaa... Lady Gaga makei I-Phone jerr...

Mr Duey said...

Awok....tapi kak gaga makei iphone 3gs jer....tapi mun org nanyak, nya madah ngan org nya makei 4s...eksen jak duhal!

edika yusup lom cukup sot haha.. said...

yess duey dah bebunyi.. ngkali dah musim ujan ya nya bebunyi ya.. (mati la sama ngan katak haha).. crown, bunga ngan tongkat bintang serah jak ngan kau.. mekrang ala2 pencen.. tp jgn ko over gilak.. diam2 ratu tok jelingannya tetap berbisa haha :p